پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

راه های خشک کردن میوه ها

راه های خشک کردن میوه ها

  فهرست مطالب مقدمه اصول خشک‌کردن میوه‌ها انتخاب ماده خام شستشو جدا کردن قسمت‌های زائد قطعه‌قطعه کردن انجام روش‌های حفظ رنگ میوه‌های خشک‌شده الف- گوگردزنی ب- استفاده از محلول ویتامین C ج- مخلوط ویتامین C د- استفاده از آب‌میوه‌ها هـ- فرو بردن در عسل و- استفاده از شربت ز- استفاده از بخار بسته‌بندی و نگهداری میوه‌های خشک انتخاب مواد اولیه برای فرآیند تبدیل محصول به قطعات کوچک (اسلایسر) بلانچینگ (غیرفعال کردن آنزیم­ها) فرآیند بلانچینگ مزایای فرآیند بلانچینگ روش‌های مختلف فرآیند بلانچینگ دستگاه بلانچ با آب جوش یا آب داغ بلانچینگ بخار سرد کردن چه آنزیم‌هایی باعث خرابی میوه­ها و سبزیجات می‌شوند؟ با بلانچ کردن چه آنزیم‌هایی در سبزیجات از بین می‌رود؟ بلانچینگ (آنزیم زدایی سنتی) 1- روش جوشاندن (استفاده از سبد بخار) 2- روش جوشاندن (بدون سبد بخار) 3- روش بخارپز زمان و درجه حرارت خشک‌کردن صنعتی با استفاده از هوای داغ ترکیبات موجود در میوه‌ها و سبزیجات خ ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد