پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

بخش سکنجبین ها قرابادین کبیر عقیلی خراسانی

بخش سکنجبین ها قرابادین کبیر عقیلی خراسانی

فرمت فایل مقاله  پی دی اف سکنجبین برای کدام مزاج مناسب است؟مصرف سرکه انگبین برای بیشتر مزاج‌ ها مناسب است.   سرکه انگبین و مزاج مصرف سرکه انگبین یا همان سکنجبین با در نظر گرفتن ملاحظاتی برای بیشتر مزاج‌ ها مناسب است و بسته به اینکه برای چه نوع مزاجی مصرف شود و برای درمان چه نوع بیماری بکار برود، ممکن است با سرکه، تمرهندی، آب نارنج، لیموترش، سیب ترش، گلابی ترش و یا به ترش تهیه شود. از نظر شیرینی ممکن است با عسل، دوشاب انگور و شیره خرما شیرین گردد و در هر یک از موارد و ترکیب‌های فوق با نسبت‌های مختلف بسته به اینکه بخواهند ترش یا شیرین باشد درست می‌شود. مثلاً اگر سرکه و عسل مساوی گرفته شود نوشابه‌ای مایل به سردی به دست می‌آید که برای مزاج‌ های گرم مفید است. اگر عسل دو برابر سرکه باشد نوشابه برای مزاج‌ های معتدل مفید است و هر چه شیرینی آن بیشتر شود برای مزاج‌ های سرد نیز قابل استفاده خواهد بود. سکنجبین برای گرم مزاج هاشربت سکنجبین برای افراد دارای مزاج گرم باید مقدار سرکه اش بیشتر باشد. شربت سکنجبین نعنایی، سکنجبین با عرق ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد