خوردن آبگوشت ارزش غذایی بالایی دارد و در جهت تقویت بدن و سلامتی و پیشگیری از بیماریها نقش دارد. در بسیاری از این توصیه ها، تأکید ویژهای بر نوع پخت آبگوشت صورت گرفته است. در این نوشتار بر آنیم اثرات درمانی و غذایی آبگوشت را از دیدگاه حکمای طب ایرانی و با مطالع ۀ رسالۀ فاقد المغالطه بررسی کنیم . پژوهشگر طب سنتی گفت: افراد باید از گوشتهایی مانند گوشت ماهی دریا، گوسفند جوان، شتر و مرغهای خانگی و ارگانیک استفاده کنند. گوشت گاو و گوساله طبع سردی دارند و مصرف آنها موجب ایجاد سودا در بدن میشود. به گزارش باشگاه خبرنگاران، غذایی سالم اهمیت بسزایی در درمان بیماریها دارد. به عبارتی برای درمان هر بیماری از منظر طب سنتی نخست باید سبک تغذیه فرد اصلاح شود، از نظر طب سنتی شش اصل ضروری برای داشتن زندگی سالم وجود دارند که این اصول به سته ضروریه معروف هستند. حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره سته ضروریه اظهار کرد: زندگی در آب و هوای سالم، تحرک، فعالیت بدنی، خوردن و نوشیدن، خواب و بیداری به اندازه نیاز بدن، تخلیه مواد زائد و سموم بدن به شکل مدفوع، ادرار و تعریق و توجه ...