پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت نظریه ویلیام گلاسر


پاورپوینت نظریه ویلیام گلاسر

پاورپوینت-نظریه-ویلیام-گلاسرلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 16 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
هسته ژنتیکی شخصیت ما شدت نیازها (ویلیام گلاسر)
نظریه ویلیام گلاسر
ویلیام گلاسر در1925م درامریکا متولد شد
در19سالگی درجه مهندسی شیمی،در23سالگی درجه یک روانشناسی بالینی،در28سالگی مدرک پزشکی گرفت وبعد به فراگیری روانپزشکی پرداخت.
گلاسر معتقد است که ما در قبال آنچه که تصمیم می گیریم انجام دهیم مسئولیم.فرض بنیادی این است که تنها چیزی که می توانیم کنترل کنیم زندگی جاری خودمان است.
واقعیت درمانگران معتقد هستند که مشکل اساسی اغلب درمانجویان یکی است : آنها یا درگیر رابطه ای ناخوشایند یا فاقد چیزی هستند که بتوان آن را رابطه نامید.بیشتر مشکلات درمانجویان ناشی از ناتوانی آنها در برقرارکردن رابطه ، صمیمی شدن با دیگران ، یا برقرارکردن رابطه ای رضایت بخش یا موفق با حداقل یک نفر در زندگی آنها می شود.
واقعیت درمانگران همچنین معتقدند که درمانجویان رفتارهای خود را به عنوان راهی برای حل کردن ناکامی ناشی از رابطه ای ناخوشایند انتخاب کرده اند.
نظریه انتخاب اعلام می دارد که ما به صورت لوح سفید به دنیا نیامده ایم که منتظر بمانیم تا نیروهای دنیای پیرامون ما را به صورت بیرونی باانگیزه کنند.بلکه با 5 نیازکه به صورت ژنتیکی رمزگذاری شده اند به دنیا می آئیم : بقا ، محبت و تعلق پذیری ، قدرت یا پیشرفت ، آزادی یا استقلال ، و تفریح که ما را در زندگی برانگیخته می کنند.
هریک از ما از تمام این نیازها برخورداریم ولی نیرومندی آنها تفاوت دارد.
برای مثال همگی به محبت و تعلق پذیری نیاز داریم ولی برخی بیشتر از دیگران به محبت نیاز دارند.گلاسر معتقد است نیاز به محبت کردن و متعلق بودن نیاز نخستین است زیرا ما برای ارضاکردن سایر نیازها به افراد محتاج هستیم . در ضمن ارضا کردن این نیاز از همه دشوارتر است زیرا باید فرد یاری بخشی داشته باشیم تا به ما کمک کند این نیاز را ارضا کنیم.
مغز ما به صورت یک سیستم کنترل عمل می کند و مرتبا احساسات ما را کنترل می کند تا مشخص کند چگونه سعی می کنیم این نیاز ها را ارضا کنیم .وقتی احساس بد می کنیم ، یک یا چند تا از این پنج نیاز ارضا نشده اند. و با اینکه ممکن است از نیازهای خودمان آگاه نباشیم ، می دانیم که می خواهیم احساس بهتری داشته باشیم.

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد