هویج یا گَزَر یا زردک گیاهی خوراکی و دوساله از خانواده چتریان است. هویج معمولاً به رنگ نارنجی یا سفید، یا مخلوطی از قرمز و سفید است و تازه? آن بافتی خشک و ترد دارد. هویج یک سبزی ریشهدار یا غده ای خوراکی است که میتوان آن را خام یا خردشده یا رندهشده در سالاد خورد و بیشتر در پخت سوپها و خورشهاکاربرد دارد. بتاکاروتن، دوپاری از ویتامین آ، در هویج به فراوانی یافت میشود و رنگ نارنجی خاصّ این سبزی نیز به همین خاطر است. بهعلاوه هویج منبعی غنی از فیبر خوراکی، آنتیاکسیدانها و موادّ معدنی بهشمار میرود. همانگونه که در تصویر دیده میشود، هویج میتواند بهطور مصنوعی در رنگهای گوناگونی به عمل بیاید. فهرست مطالب: تعریف هویج ویژگی های هویج املاح موجود در هویج تاریخچه هویج نارنجی رنگ گیاه شناسی رشد هویج تقویت بینایی مواد غذایی تولید مقدار مواد مغذی در ...
ترحمی
پنجشنبه 17 مهر 1399 ساعت 08:21