انبه (نام علمی:Mangifera) میوهای گرمسیری و گیاه آن از سردههای تیره? پستهایان است. خاستگاه انبه شبه جزیره? هند، پاکستان، بنگلادش و آسیای جنوبشرقی است. این درخت امروزه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و در سراسر دنیا صادر میشود. میوه? انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آبمیوهگیری، به عنوان طعمدهنده، رنگدهنده و عطر کاربرد دارد. برگهای درخت انبه نیز مورد استفادههای زینتی قرار میگیرد. فهرست مطالب: تعریف انبه مشخصات برگ های درخت انبه شکوفه های انبه ویژگی های میوه انبه پرورش تولید کنندگان انبه در ایران انبه شمالی کاشت انبه در گلدان مصارف انبه ارزش غذایی و خواص انبه املاح موجود در انبه انبه جنگلی خواص دارویی انواع انبه ...
ترحمی
پنجشنبه 17 مهر 1399 ساعت 08:13