خُرما (نام علمی: Phoenix dactylifera ) یا رطب گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلها است که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ?? تا ?? متر یا بیشتر میرسد. گستردگی گونه خرما عمدتاً در نیمکره? شمالی و در کشورهای ایران، پاکستان، عراق، عربستان و سایر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همچنین بیشتر کشورهای شمال آفریقا و ایالات متحده آمریکا است و در نیمکره جنوبی نیز بهطور پراکنده دیده میشود. به میوه? نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ (و در زبان عربی، «حبابوک») گفته میشود. فهرست مطالب: تعریف خرما گستردگی گونه خرما ریشه واژه ترکیبات شیمیایی خرما ارزش غذایی تاریخچه کاشت محصولات کشورهای تولید کننده خرما اصطلاحات نخل و خرما خرما در ایران ارقام خرمای ...
ترحمی
پنجشنبه 17 مهر 1399 ساعت 08:13