بخش ماء البزورقرابادین کبیر عقیلی خراسانی ماءالشعیر یا آبجوی غیر-الکلی، نوعی نوشیدنی گازدار غیرالکلی حلال است که از عصاره? جوانه? جو بهدست میآید. در لغتنامه دهخدا ماءالشعیر اینگونه تعریف شدهاست: آب مقشر مطبوخ جو، داروئی که از مطبوخ جو حاصل کنند و به بیمار دهند، آبی که در آن جو ریزند و جوشانند. فرایند تولید در تمام دنیا از نوعی جو به نام جوی دو ردیفه برای آبجوسازی استفاده میشود. جو پس از ورود به کارخانه پاک و تمیز میشود. پس از جدا شدن کلیه? ناخالصیها به مخازن شستوشو و ضدعفونی منتقل میشوند، سپس به سالن جوانهزنی هدایت شده و پس از پنج روز به کوره فرستاده میشوند. دمای سالن بین ?? تا ?? درجه سانتیگراد و رطوبت آن بالای ?? درصد است که این شرایط باعث میشود تا جو بین ? تا ?? میلیمتر جوانه زده و به مالت تبدیل شود. بعد از آن مالت به واحد پخت میرود و در مخزنی ریخته شده، برای ?? ...
ترحمی
پنجشنبه 10 مهر 1399 ساعت 14:35