پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت

راهنمای غذای مناسب گاو + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت


راهنمای غذای مناسب گاو + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت

راهنمای غذای مناسب گاو(9 صفحه) + رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت (7 صفحه) طرح دو مقاله یک هزینه    مقدمه غذای مناسب گاو : یک راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است. هزینه غذا بیشترین بهایی است که برای نگهداری گاو باید پرداخت. فهم مراحل هضم نشخوارکنندگان و غذای اصلی آن ها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است. در سال شش زمان کلیدی وجود دارد که وضعیت بدن دام مورد ارزیابی قرار گیرد . این زمان ها عبارتند از: اواسط دوره خشکی، زایمان، و تقریبا 45، 90، 180،270 روز بعد از شروع شیرواری.  آنچه در زیر می آید به شرح اهداف معین در خصوص وضعیت بدن دردوره خشکی می پردازد.     مقدمه رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت بروسلوز یک نوع بیماری است که ممکن است از حیوانات به انسان منتقل شود. اما در مورد انتقال آن از انسان به انسان هنوز به موردی برخورد نشده است. وقتی که وضعیت های شیوع بروسلوز توسط پزشکان گزارش می شود می بینیم که شیوع بیماری عمدتا توسط سهل انگاری دامپروران ، کارکنان کشتارگاه ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد