پاورپوینت راهنمای مراقبت بیماری دیفتری
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 45 اسلاید
راهنمای مراقبت بیماری دیفتری
تاریخچه
1500 تا دهه 1950 : همه گیریهای این بیماری در سراسر دنیا با سیکلهای 100 ساله اتفاق میافتاد.
1796: جرج واشنگتن از بیماری دیفتری درگذشت.
1807: مرگ فرزند ناپلئون بناپارت (ترتیب مسابقه برای کشف عامل و درمان (منجر به تالیف بیش از 100 کتاب شد)
دهه 1940 تا دهه 1950: برنامه ایمنسازی جاری در اغلب کشورهای اروپایی شروع شد.
1826: در فرانسه به این بیماری دیفتری نام نهادند و برتونو پزشک فرانسوی برای اولین بار با تراکئوتومی مانع مرگ بیمار شد.
1883: کلبس و لوفلر دو دانشمند آلمانی عامل بیماری را کشف کردند.
1890: بهرینگ و کیتازاتو وجود ضد زهر در خون حیوان نشان دادند.
1888: توکسین دیفتری به وسیله دو دانشمند فرانسوی (رو و یرسن) کشف شد.
1891: برای اولین بار در برلین فقط با تزریق سرم ضد دیفتری بیمار را درمان کردند.
1974: برنامه توسعه ایمنسازی در سراسر دنیا آغاز شد.
1980: به نظر رسید دیفتری در اروپا حذف شده است.
1990: در اروپا مواردی از بیماری دیده شد.
1993: همه گیری در فدراسیون روسیه و اوکراین ادامه یافت و سایر کشورهای نواستقلال شوروی سابق را فرا گرفت.
1990: دیفتری همه کشورهای نواستقلال شوروی سابق را فرا گرفت. 125000 مورد بیماری و 4000 مورد مرگ به دنبال داشت.اکثر موارد افراد بالای 15 سالی بودند که واکسیناسیون کامل نداشتند.
1996: همه گیری در عراق اتفاق افتاد.
در ایران
در جنگ جهانی دوم و کمبود سرم در بازار ایران. وزارت بهداری از انستیتو رازی مایه ضد کزاز و دیفتری و سیاه سرفه تقاضا کرد.
تهیه سرم ضد دیفتری از آبان 1320 در انستیتو رازی.
تحقیقات قبل از آن شروع شده بود.
در سال 1331 از گلوی کودکان تنها در انستیتو رازی حصارک از مراجعات تشخیصی آن که محدود به چند قریه اطراف و تا حدی از شهرستان کرج بود 42 سویه توکسیکوژنیک دیفتری جدا شده است.(به سایر نقاط کشور اشاره ای نشده است.)
در سال 1369 تعداد 347 مورد در خوزستان گزارش شد. 29 نفر مردند.
پاورپوینت رسوب سختی آلیاژهای آلومینیوم
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 25 اسلاید
رسوب سختی آلیاژهای آلومینیوم
تاریخچه
فرآیند رسوب سختی (پیرسختی) در سال 1906 بوسیله Dr.A.Wilm آلمانی کشف گردید.
دکتر Wilm یک آلیاژ 4 درصد مس و 0/5 درصد منیزیم را حرارت داده و پس از آن به سرعت سرد نمود و سپس سختی آلیاژ را اندازه گرفت. او متوجه شد که با گذشت زمان به مدت چند روز در درجه حرارت محیط سختی نمونه ها به مقدار قابل ملاحظه ای افزایش یافت.
اصول رسوبی سختی :
برای سخت کردن یک آلیاژ آلومینیوم از طریق فرآیند رسوب سختی ابتدا فلز را عملیات حرارتی می کنند.
درجه حرارت مورد استفاده بستگی به ترکیب شیمیائی آلیاژ دارد.
پس از حرارت دادن به درجه حرارت انحلال و نگه داشتن در آن درجه حرارت به مدت لازم ، آلیاژ را سریعاً سرد می کنند.
در این حالت محلول جامد فوق اشباع (ssss) تشکیل می شود.
قسمت بعدی فرآیند رسوب سختی، پیر کردن است که به دو صورت انجام می گردد.
اگر در دمای محیط پیر شد به آن پیری طبیعی(Natural Ageing) می گویند.
و یا اگر لازم باشد آلیاژ را حرارت داد (معمولاً در 260-93 درجه سانتی گراد به مدت چندین ساعت) تا رسوب گیری انجام گیرد در آن صورت آن را پیر سختی مصنوعی (Artificial Ageing) مینامند.
آلیاژهای آلومینیوم که قابل سخت شدن از طریق رسوب سختی هستند را بنا به تعریف آلیاژهای عملیات حرارتی پذیر می نامند.
شرایط مورد نیاز جهت رسوب سختی :
اول این که آلیاژ باید دارای حلالیت حالت جامد قابل توجهی در درجات حرارت بالا و حلالیت حالت جامد ناچیز در درجات حرارت پائین باشند.
دوم این که است که عنصر یا ترکیبی که در محلول جامد فوق اشباع نگه داشته می شود باید رسوب کرده و تولید تغییر فرم ها و اعوجاج شبکه ای در آلومینیوم بنماید.
معمولاً رسوب این عناصر یا ترکیبات بتدریج باعث سخت تر شدن آلیاژ شده تا این که سختی آن به یک مقدار حداکثر برسد. ادامه عملیات رسوب گیری پس از این نقطه باعث کاهش سختی می گردد.
آلیاژهائی که به مقدار کافی پیر نشده و به سختی حداکثر نرسیده باشند را کم پیری (underaged)و آلیاژهائی که از سختی حداکثر رد شده باشندیا بمدت طولانی تر پیر شده باشند را پرپیری (overaged) می نامند.
پاورپوینت رم و حافظه جانبی در کامپیوتر
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 18 اسلاید
رم و حافظه جانبی در کامپیوتر
فهرست
تاریخچه
Stickهای ,RAM قسمت اول
Stickهای ,RAM قسمت دوم
نصب RAM
رفع اشکالهای احتمالی RAM
آینده
تاریخچه
Random Access Memory)RAM):
- حافظه ای با دستیابی مستقیم برای نگهداری برنامه ها و داده های مورد نیاز cpu
حافظه(Memory):
- هر وسیله ای که داده ها را در خود ذخیره کند
دستیابی مستقیم یا تصادفی (Random Access):
- مدت زمان یکسان در زمان انتخاب هر بایت
Northbridge:
- رابط بین RAM و CPU
پاورپوینت روابط کار
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 111 اسلاید
پاورپوینت روابط کار
تعریف روابط کار
چگونگی تنظیم روابط کارگروکارفرمایا روابط کارکنان و مدیریت.
فرایند تصمیمات هماهنگ در چارچوب شرایط سیاسی
.اقتصادی و اجتماعی به منظورتنظیم روابط کارگران و
مدیریت در جهت رعایت حقوق حقه طرفین. اغلب صاحب نظران معتقدند که نظام روابط کار در هر جامعه ای بازتاب شرایط محیطی آن جامعه است.
شرایط محیط فرا سازمانی
شرایط سیاسی
الف : قانون اساسی
ب: قانون مدنی
ج: قانون کار
د: تشکلهای کار گری
شرایط اقتصادی
الف: حجم وخصوصیات نیروی کار
ب: ویژگیهای نیروی کار
ج: شرایط بازار کار
شرایط اجتماعی و فرهنگی
شرایط اکولوژیک
شرایط محیط درون سازمانی
الف: اندازه و حجم نیروی انسانی در سازمان
ب: ویژگیهای نیروی کار
ج: نوع تکنولوژی
د: نوع محصول روند کار
ه: محل موسسه
اهمیت روابط کار :
روابط کار در سطح یک سازمان بصورت کارآیی ، بهره وری ، و رضایت شغلی تجلی می یابد که ثبات و ادامه حیات سازمان را تأمین می کند . در سطح ملی نیز بصورت بهبود بهره وری و افزایش درآمد متجلی میشود . بطوری که موجب ثبات و امنیت اجتماعی و سیاسی میگردد .
راهنمایی هایی را جهت طراحی راه کارهایی برای بهره برداری حداکثــر از بخش مهمــی از ثـروت ملی یعنی « نیروی کار » فراهم کرده ، و در اختیار برنامه ریزان و مجریان کشور قرار می دهد .
تاریــخچــه روابط کار درجهان
روابط کار قبل از انقلاب صنعتی
* حدود 3700 سال قبل از میلاد مسیح در زمان حکومت حمورایی پادشاه بابل اقداماتی در زمینه تعیین حداقل دستمزد و تعیین فهرست دستمزدها بعمل آمد .
* در دور? هخامنشیان در ایران نوعی نظام دستمزد وجود داشت که در آن طبقه بندی مشاغل پرداخت حقوق مساوی برای کار مســاوی ، عدم تفاوت بین کارگر زن و مرد، حداقل سن برای کار ( 15 سال ) و پرداخت پاداش و عیدی پیش بینی شده بود .
اسلام با بیان مطالبی فلسفی و ارائه حقوق کار ، چگونگی تنظیم روابط کار را تشریح می کند . بطور کلی حقوق اسلامی در مورد « کارانسانی » دیدی وسیع تر از « حقوق کار » داشته و احکام آن فقط منحصر به کارگران نمیشود بلکه تمامی طبقات جامعه را شامل میشود .
* در اسلام نکت? مهم ارزش مادی و معنوی کار است زیرا احکام اسلامی تنها مالکیتی را مشروع میداند که نتیجه کار و فعالیت انسان باشد .
پاورپوینت روتامتر چیست؟
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 22 اسلاید
روتامتر چیست؟
مقدمه در فرآیندهای صنعتی شدت جریان حجمی )دبی( از جمله متغیر هایی است که به دلایل زیر به وفور اندازه گیری می شود : دبی مهم ترین متغیر قابل تغییر جهت کنترل دیگر متغیرهاست . موازنه مواد درفرآیند بر اساس اندازه گیری دبی است . یک پارامتر مهم در ارزیابی کارآیی فرآیند ? ظرفیت است که توسط دبی جریان داده می شود .یکی از وسایل اندازه گیری دبی روتامتر نامیده می شود .
روتامتر )جریان سنج خطی ( وسیله اندازه گیری دبی در مجاری بسته برای سیالات غیر قابل تراکم می باشد .
دبی سنج با سطح مقطع متغیر (روتامتر)در دبی سنج های با سطح متغیر ? افت فشار ثابت نگه داشته می شود روتامتر (دبی سنج چرخان) مهم ترین دبی سنج با سطح مقطع متغیر است که عمدتا از یک لوله ی شیشه ای که قطر آن با شیب ملایم کم می شود ساخته شده است و به طور عمودی نصب شده و جریان به آن وارد می شود ? جسم شناوری که به اندازه پایه لوله شیشه ای است درون آن قرار گرفته و متناسب با مقدار جریان به سمت بالا حرکت می کند ? به دلیل آنکه قطر لوله در بالا نسبت به پایین آن بزرگتر است جسم شناور در نقطه ای از لوله شیشه ای نسبت به کف آن قرار می گیرد که اختلاف فشار بین سطوح بالایی و پایینی با وزن جسم شناور به تعادل برسد .
نیروی وارده به وزنه در اثر جریان آب را نیروی دراگ می نامند و به صورت زیر نمایش می دهند : FD = CDA?V2/2 CD: ضریب کشش?: چگالیA: سطح مقطع وزنه : Vسرعت متوسط سیال
پاورپوینت روش تحقیق در مدیریت
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 277 اسلاید
اهداف درسی:
1- آشنایی با اصول و مفاهیم تئوری و عملی روش تحقیق
2- آشنایی با چگونگی بکارگیری تکنیک های روش تحقیق در مدیریت
رئوس مطالب اصلی و عمده:
1- مقدمه ای بر مفاهیم پایه و عملیاتی
2- انتخاب، تعریف و بیان مسأله تحقیق
3- تدوین فرضیه
4- روش های تحقیق
5- جامعه آماری، نمونه و نمونه گیری
6- روش های جمع آوری اطلاعات
7- تجزیه و تحلیل اطلاعات
8- نتیجه گیری و ارایه پیشنهادها
9- روش تدوین و نگارش گزارش نهایی
از چه راه هایی می توان
به شناخت دست یافت ؟
شناخت
فلاسفه و دانشمندان برای آگاهی از حقایق واقعیت های جهان هستی وکشف حقیقت پدیده ها به منابع و مبانی مختلفی متوسل شده اند.
این منابع عبارتند از:
-عقل
-تجربه
-قلب و دل
-وحی
-.....
راه های شناخت و کسب دانش
تجربه Experience
استناد به مقام صلاحیت دار Outhority
منطق Logic
روش علمی Scientific Method
تجربه
ابتدایی ترین و در عین حال فراگیرترین روش کسب اطلاعات است.
در این روش اطلاعات بیواسطه و به طور مستقیم توسط فرد استفاده کننده از اطلاعات حاصل میشود.
تجارب شخصی عمدتاً برخواسته از دانش حسی است.
محدودیت های تجربه
دانش حسی به واسطه خطای احساس غیرقابل اطمینان و ناقص است .
محدودیت در تجربه ـ همه امور را نمیتوان تجربه کرد .
تجربه شدیداً تحت تأثیر ذهنیت افراد است .
عنوان فایل دانلودی :
پاورپوینت پیش نویس زندگی و مثلث کارپمن
در قالب ppt و تعداد 11 اسلاید
عناوین موضوعات :
مثلث کارپمن
کارپمن چگونه در روابط ظاهر میشود
نقشها از کجا می آیند
شروط مثلث
چطور از مثلث قربانی خارج شویم
چکیده متن:
کارپمن مثلث نقش ما را برای بازیهای انسانها ابداع کرد. انسانها در روابط خود در نقش های کارپمن قرار می گیرند. نقش ها شامل قربانی ،ناجی و زجر دهنده میشوند. مثلث کارپمن در کودکی ........
پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 34 اسلاید
روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما
هدف روش های مختلف نگهداری مواد غذایی
الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل ( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون) .
ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم ها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی. ) aw ( استفاده از سرما ، تغییرات دربشر از ابتدای خلقت به موازات تلاش برای معاش روزانه همیشه در فکر ذخیره و نگهداری مواد غذایی هم بوده است .
ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد آنها می باشد. نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است.
روش های حرارتی
درجه حرارت یکی از مهمترین عوامل خارجی تعیین کننده رشد میکروبی می باشد که در مورد فلور میکروبی مواد غذایی بسیار وسیع الطیف است. بین ( 15- ) تا ( 80 +)
در برودت های پایین تر تکثیر کاملاً متوقف شده و در حرارتهای بالاتر میکروارگانیسم ها دیگر قادر به زنده ماندن نخواهند بود. در هر دو مورد واکنشهای متابولیک میکروبها که موجب فساد مواد غذایی می گردند متوقف شده و از آنجا که واکنشهای آنزیماتیک غیر میکروبی نیز در همین فاصله حرارتی انجام میگیرد در نتیجه اعمال روشهای حرارتی در اکثر مواد غذائی موجب طولانی شدن زمان نگهداری آنها می گردد.
پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 31 اسلاید
روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت
مقدمه
علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت
حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای
نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی
کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در
فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .
علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را
در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.
عوامل مؤثر بر فساد محصولات
میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.
2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .
3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .
4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.
5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود
6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2 می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .
نگهداری محصولات بعد از برداشت
گرمای محسوس ماده
گرمای ناشی از تنفس
نفوذ گرما به درون ماده
روش چیدن محصول
برخی از روشهای نگهداری محصولات بعد از برداشت
آنزیم زدایی: یک فرآیند حرارتی است که قبل از انجماد، خشک کردن و... انجام می شود.
عقیم کردن حرارتی
مومی کردن: برای کاهش تبخیر و جلوگیری از چروکیدگی و پژمردگی محصول از موم استفاده می شود .
پاورپوینت زمانبندی منابع برنامه ها در یک شبکه محاسباتی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 43 اسلاید
زمانبندی منابع برنامه ها در یک شبکه محاسباتی
Application-adaptive resource scheduling in a
computational grid
مشکل : مسائل رام نشدنی (الگوریتم های np)
راه حل : اجرای اینگونه مسائل در شبکه محاسباتی
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
کارهای انجام شده در زمینه زمانبندی منابع
چارچوب زمانبندی منابع
الگوریتم زمانبندی حریصانه HEURISTIC-BASED
آزمایشات ، نتایج و نمودارها
نتیجه گیری و کارهای آینده
چکیده
یکی از اهداف مهم در شبکه های محاسباتی ، انتخاب منابع مناسب برای اجرای موثر یک Job میباشد.
زمانبند منابع با مورد بررسی قرار دادن ویژگیهای خاص برنامه های کاربردی (Application) ، تصمیم می گیرد که چه معیارهایی باید بکار روند.
این مقاله یک چارچوب (Framework) زمانبندی منابع توزیع شده که اساسا شامل زمانبند کار JS و زمانبند محلی LS میباشد را ارائه میدهد.
برای یافتن نیازهای برنامه های کاربردی مختلف ، HGSA ، که بر پایه الگوریتم زمانبندی حریصانه ـ Heuristic میباشد ، و برای زمانبندی Job ها در شبکه است را برگزیده ایم.
در این Heuristic از دو معیار ، وزن محاسباتی و فاکتور پیچیدگی حجم کار استفاده می شود.
از معیار وزن برای کنترل تاثیر معیار روی برنامه های کاربردی استفاده میشود.
کلمات کلیدی
شبکه Grid :
زمانبندی منابع : Resource Scheduling
دانش ابتکاری : Heuristic Knowledge
الگوریتم زمانبند حریصانه : Greedy Scheduler Algorithm
زیره سیاه و زیره سبز
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 81 اسلاید
زیره سیاه و زیره سبز
شناسنامه
تیره : جعفری ((Umbelliferae
نام علمی : L Carum carvi
نام لاتین : Carum carvi, Apium carvi Crantz
نام انگلیسی : Caraway, carwey
نام فرانسوی : Cumin des pres
نام عربی : تقده، کرویا
نام فارسی : زیره سیاه، زیره کرمانی، زیره رومی
معرفی و گیاه شناسی
زیره سیاه گیاهی است دو ساله با ارتفاع تقریبا 6? سانتی متر، دارای ریشه راست و دوکی شکل غده ای سیاه رنگ، ساقه تو خالی، برگ های سبز رنگ با بریدگی بسیار که به صورت نوار نخ مانندی در آمده اند. معمولا برگ های پایین شامل تقسیمات شانه ای عمیق و دارای دمبرگ و برگهای بالایی بدون دمبرگ و دارای قطعات سیخک مانند می باشند. گلها به رنگ سفید یا کرم رنگ که در انتهای ساقه های اصلی و فرعی به صورت چتر مرکب ظاهر می شوند. گرده افشانی اش توسط حشرات صورت می گیرد.
میوه اش بیضی شکل به طول 4 تا 6 میلیمتر و به قطر 1 تا 1/5 میلی متر، بی کرک، به رنگ قهوه ای شکلاتی یا قهوه ای مایل به زرد و شفاف است. میوه زیره سیاه بوی مطبوعی دارد که ناشی از وجود اسانس در آن می باشد. بوی آن بسیار معطر، مطبوع و طعم آن تند و کمی سوزاننده است. قسمت مورد استفاده ی زیره، میوه های آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده های بسیار زیاد به عمل می آید. بذری که در بهار کاشته می شود پس از 20-15 روز جوانه می زند و به رشد خود ادامه می دهد و در تابستان سال بعد رشد گیاه کامل شده و به دانه می نشیند.
خاکهای رسی کمی سبک که قابل نفوذ و پرقوت و غنی از مواد آلی باشند، برای زیره مناسب است. بذر زیره را در زراعتهای خطی روی خطوطی به فاصله 30 سانتی متر می کارند و به این ترتیب در حدود 15-10 کیلو گرم در هکتار بذر مصرف می شود. معمول است در زراعت دو ساله زیره، برای اینکه حداکثر استفاده از زمین بشود گیاه زیره را با گیاه دیگری که در سال اول می رسد و برداشت می شود، نظیر خردل، لوبیا، شبدر سفید یا گشنیز و امثالهم تواما میکارند. گیاه سال اول، قبل از اینکه شاخه های گلدار زیره نمایان شود، برداشت می شود.
گلهای زیره معمولا در اردیبهشت سال دوم ظاهر میشود و 2/5-2 ماه بعد میوه آن که زیره است، می رسد و همین که تقریبا تمام میوه ها به رنگ قهوه ای در آمد برداشت محصول باید با احتیاط آغاز شود. معمول است اگر قدری زودتر برداشت آغاز شود، بهتر است تا دیرتر آغاز گردد زیرا در صورت دیر شدن چترهای میوه خشک شده ودر موقع برداشت می ریزند که قسمتی از محصول هدر می رود و بهتر است برداشت محصول صبح زود وقتی که هنوز شبنم ها روی بوته هستند، انجام شود زیرا در این صورت خیلی کمتر دانه ها می ریزند.