لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 106صفحه قسمتی از متن .doc : مقدمه شیر به طور کلی ، عبارتست از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار – مع معمولاٌ گاو – که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید . شیر غذای طبیعی نوزادان می باشد . که علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای به دلیل دارا بودن آنتی بادیهای گوناگون باعث حفظ نوزادان در مقابل عفونت ها و بیماری ها می گردد بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فراورده ی با ارزش با عنوان غذا ، نه تنها برای کودکان ، بلکه در تغذیه بزرگسالان نیز استفاده نماید . نوع حیوانات تولید کننده ی شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی بستگی دارد . گاو بومی مناطق ، معتدل است . مردم اروپا و مناطق مهاجر نشین ، نظیر آمریکای شمالی ، استرالیا و نیوزلند ، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن به شمار می روند . شیر بز و گوسفند در جنوب اروپا ، گوزن شمالی در اروپای شمالی ( توسط ...